De duomassages gaan uit het aanbod.

Omdat Lissa, de collega die met mij de duomassages deed, er mee stopt. Ze is in maart bevallen van een dochtertje. En omdat ze naast haar werk ook graag voor haar dochtertje wilt kunnen zorgen, heeft ze besloten om te stoppen met massages te geven.

Ik ga zelf geen freelancer hiervoor aanwerven. Maar ik ga wel een aanbod uitwerken voor koppels, vriendinnen, moeder en dochter zodat jullie met 2 kunnen komen genieten van een deugddoende massage.

Momenteel mag ik 1 klant per massage binnenlaten. Dus kan ik geen massages voor 2 personen aanbieden. Maar als ik terug 2 klanten tesamen mag ontvangen, dan laat ik het jullie zekers weten. En dan wordt de uitbreiding van het aanbod bekend gemaakt!

Eerst samen deze Coronavirus overwinnen, want samen staan we sterk!

De massagepraktijk mag maandag 8 juni 2020 eindelijk openen!!!
Ik ben zooo blij dat ik jullie weer mag ontvangen!

De komende week zal ik enkel ’s avonds open zijn door de gevelwerken. Er zal dan een stelling voor mijn huis staan. Maar je kan wel binnen geraken. Vanaf 15 juni zal de praktijk terug open zijn vanaf 15 u!

Het weekend voor jouw afspraak, krijg jij van mij een mail waarin ik de maatregelen in de praktijk meegeef. Kom je voor de eerste keer? Ik mag helaas geen intakegesprek doen, maar ik stuur het formulier op voorhand via mail. Deze kan je invullen en terug aan mij bezorgen, dan kan ik het nog even doornemen voor jouw afspraak.

Als je 2 massages in ineens boekt, dan is de 2e massage aan 20 %. Deze korting wordt niet vermeld in de online agenda, maar wordt wel verrekend in de praktijk.

Tot snel voor een deugddoende massage!

Helaas mag ik mijn massagepraktijk niet openen op maandag 18 mei 2020!
Dit naar aanleiding van het Ministerieel Besluit dat op vrijdag 15 mei 2020 genomen werd.

Wanneer de massagepraktijk terug open mag, is nog niet bekend. Van zodra dat ik een datum heb, breng ik jullie hiervan op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Op maandag 18 mei 2020 mag ik de praktijk terug openen, mits positieve evaluatie van de voorwaarden.

Je bent van harte welkom voor een deugddoende massage en om je huidhonger te stillen. Ik zorg ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd wordt met de nodige voorzorgmaatregelen volgens de richtlijnen die ik van de Belgische Massage Federatie ontvangen heb. Daarom geef ik je nu al enkele praktische puntjes mee om het bezoek aan mijn massagepraktijk vlotter te laten verlopen.

Ik mag geen duomassages geven omdat ik 1 klant per massage mag ontvangen. Dus met 2 komen en achter elkaar genieten van een massage zit er voorlopig ook niet in.

Heb je last van de volgende klachten: niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts, blijf dan thuis! Verwittig mij om de afspraak te annuleren of te verzetten.

Kom op het uur van de afspraak, tot max 5 min voor de afspraak kan je ook al binnenkomen. Ben je echter te vroeg, dan vraag ik jou om dan even te wachten in je auto tot het tijd is om te komen. Ik moet tussen de massages door, de praktijk schoonmaken en ook desinfecteren en dat vraag wat extra tijd.

Bij het binnenkomen laat ik je je handen wassen. Dan gaan we naar boven en kan jij je omkleden. Na de massage kan je je kleren terug aandoen en laat ik jouw handen terug wassen.

Betalen kan enkel contactloos met bancontact op jouw GSM of met de Payconiq app. Let wel, ik heb GEEN betaalterminal, dus betalen met jouw bankkaart kan niet. Ik aanvaard geen cash geld. Je kan bij het maken van de afspraak in de online agenda ook opteren om vooraf te betalen, dan betaal je vooraf online via de agenda. Geen nood jouw betaling komt via Treatwell op mijn rekening terecht. Je kan ook overschrijven op mijn rekening of met de QR code van Payconiq, deze vind je terug onderaan op de homepagina van mijn website.

Omdat ik heb moeten investeren in handzeep, doekjes, extra poetsmateriaal,… om de veiligheid van onze gezondheid te garanderen, vraag ik 1 € extra bovenop het tarief van de massage.

Helaas mag ik je na de massage ook geen glas water aanbieden. Je kan een flesje water meebrengen zodat je op weg naar huis alvast wat kan drinken.

Ik van mijn kant was mijn handen voor dat ik met de massage start. Verder draag ik ook verplicht een mondmasker. Bij de Japanse gelaatsmassage draag ik een gezichtsscherm.

Uiteraard worden de handdoeken op de massagetafel per klant ververst, maar dat deed ik voor de Corona ook al.

Om te starten heb ik alvast een leuke actie voor jou!
Als je 2 massages in 1 keer boekt, dan is de 2e massage aan 20 % korting. Deze korting verschijnt helaas niet in de online agenda. Maar deze korting wordt hier bij het afrekenen verrekend. Bij het online vooraf betalen is deze korting ook niet verrekend. In dat geval betaal je best contactloos hier of kan je het overschrijven.

Vanaf 18 mei t.e.m. 5 juni 2020 zijn er gevelwerken bezig. Daarom is mijn praktijk de eerste drie weken enkel ’s avonds open. Het is niet mogelijk om jullie te laten genieten van een deugddoende massage als de werkmannen bezig zijn. Jammer, dat dit net samenvalt met het terug heropstarten van de massagepraktijk. Gelukkig is dit tijdelijk en na afloop zit mijn huisje in een nieuw jasje!

Ik wacht vol ongeduld op jou om je te laten genieten van een deugddoende massage!!

Heb je nood aan een massage na de lockdown? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om te genieten van een deugddoende massage!

Als je nu 2 massages ineens boekt. Dan krijg jij 20 % korting op de 2e massage!

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Let wel als je de massage online boekt, meld de agenda deze boeking niet! Maar deze wordt hier in de praktijk WEL verrekend!

Een verdere update van de Coronacrisis.

De Maatregelen zijn verlengd t.e.m. 19 april. Tot zolang ben ik verplicht om mijn massagepraktijk te sluiten. Helaas, maar noodzakelijk voor onze gezondheid en zeker voor de zwakkeren in onze maatschappij.

Het is mogelijk dat de maatregelen nog verlengd worden t.e.m. 3 mei.

Ken je iemand uit de zorgsector, een supermarktmedewerker, koerier, postbode, leerkracht, kinderverzorger, vrachtwagencehauffeur of iemand die een essentiële beroep uitoefent tijdens deze moeilijke periode. Koop online een cadeaubon voor hen, als dank voor hun inzet! Laat hen na de Coronacrisis genieten van een deugddoende massage! Zij zorgen nu voor ons! Laten wij voor hen zorgen na hun zware inzet voor ons!

Hou afstand, hou je gezond!
Samen komen we erdoor!

En hopelijk zien we elkaar snel weer voor een deugddoende massage!

time4me-massagepraktijk-belgische-massage-federatie

Een update van de beroepsvereniging. Hoewel mijn praktijk pas maandag 6 april opengaat omwille van 2 operaties. Hou ik jullie ook op de hoogte over de situatie rond het Coronavirus in onze sector.

COVID-19 MAATREGELEN: UPDATE MASSAGE SECTOR
ALLE MASSAGEPRAKTIJKEN SLUITEN IN HET WEEKEND

De FOD Binnenlandse zaken heeft vandaag beslist dat de massagesalons geen uitzondering mogen vormen op de regel.
Hierdoor dienen zij VANAF HEDEN in het weekend te sluiten. Tijdens de week mogen wij vanaf nu ENKEL op afspraak werken.

Als beroepsfederatie betreuren wij ten zeerste dat de overheid geen klare richtlijnen gaf voor onze sector. Het is bedroevend vast te stellen dat regels van dag op dag veranderen! Wij willen u vragen om jullie instituten PER DIRECT te sluiten in het weekend. Deze regel geldt t/m 03 april.

Dit bericht werd bevestigd door FOD Binnenlandse zaken, FOD economie en FOD Volksgezondheid.

Het herstel van de operaties verloopt goed. Met mijn voet pikkel ik nog wel rond, maar dat komt in orde.
De 2e CI (Cochleair Implantaat) heb ik vrijdag 6 maart gekregen. De revalidatie is gestart en loopt goed.

De massagepraktijk gaat vanaf maandag 6 april terug open! De eerste week doe ik nog even rustig aan. Dan doe ik max 2 massages per dag. Dit om mijn voet terug te laten wennen aan het staan tijdens de massage. En ook om tussendoor de nodig recup te kunnen nemen.

Ik popel om jullie terug te mogen verwennen met een deugddoende massage!! Tot kijk!

We zijn al enkele dagen in februari. Valentijn komt dichterbij…

Nu de praktijk gesloten is, kan ik helaas geen massages geven tijdens Valentijn.
Maar… ben je nog op zoek naar een Valentijnskado, dan kan je een cadeaubon kopen.

Dat kan online op mijn website.

Of je kan op afspraak een cadeaubon kopen bij mij. Via de post kan het ook verstuurd worden na betaling via overschrijving.  De rekeningnummer en QR code van Payconiq vind je op mijn website. Vergeet niet je adres op te geven! De verzendkosten zijn gratis.

Gelukkig nieuwjaar!

De beste wensen voor 2020! Een goede gezondheid, veel goede warmte, dromen die uitkomen, mooie momenten om te koesteren, veel vriendschap en liefde, …

Verder wil ik jullie ook bedanken voor het vertrouwen die jullie in mij stelden in 2019. Jullie zijn steeds welkom voor een deugddoende massage in 2020.

Vanaf 22 januari moet ik noodgedwongen een pauzeknop induwen. Ik moet 2 operaties ondergaan, waardoor ik de praktijk 2 à 3 maanden moet sluiten. Maar hierna zal ik weer met héél véél goesting jullie verwennen met een deugddoende massage!
Hou zekers mijn website en Facebook in het oog wanneer mijn praktijk de deuren terug opent.

Geniet nog van het gezellig samenzijn met jullie familie en vrienden deze eerste dagen van het jaar. En ik kijk ernaar uit om jullie in 2020 te verwelkomen!