Er is nog meer op komst! Naast de verzorgingsproducten, kunnen jullie vanaf november ook thee bij mij aankopen.

Wil je na de massage nog verder genieten van de ontspanning. Dan kan je thuis nog lekker nagenieten met een lekkere warme kop relax thee.

Welke thee’s er aan komen? Dat ben ik nog aan het bekijken. Maar het zullen er lekkere zijn!

Naast het drinken van water na de massage is een kop thee ook goed. Je helpt hiermee je lever met het afvoeren van de afvalstoffen die door de massage zijn vrijgekomen.

Wat denk je? Drink je ook een kopje warme thee?

time4me-rugmassage

Het prille begin van mijn ‘pre’praktijk. Toen gaf ik massages in mijn living. Eerst gratis om te oefenen. Later vroeg ik er een klein bedrag voor. Het was een leuke en spannende tijd voor mij. Het was nieuw en ik was ook nog een beetje zoekende.

Maar het gaf me veel voldoening om hiermee door te gaan. Zo is het stilletjes aan begonnen om toch te gaan voor een praktijk, maar dan wel officieel. Het was even zoeken hoe ik dat praktisch zou doen, want in de living kon ik dat niet blijven doen.

Ik heb toen de verschillende opties bekeken. Iets huren en waar? Toen ik de huurprijzen zag, vroeg ik me af hoe dat in het begin kon betalen. Dan ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden in mijn eigen huis.

Omdat er nog verdere renovatiewerken moesten gebeuren heb ik er voor gekozen om mijn praktijk thuis te openen op de eerste verdieping. De nodige werken werden gedaan en sinds 8 juni 2016 is mijn praktijk officieel open gegaan.

En nu, ondanks de Corona pandemie, heb ik nog steeds mijn massagepraktijk. Met evenveel passie en enthousiasme geef ik deugddoende massages. Je bent steeds welkom om te komen genieten!

Nog even en het is moederdag op 15 augustus. Ben je  nog op zoek naar een fijne verwencadeau? Je kan een cadeaubon online aankopen. Of een verwenpakketje met biologische verzorgingsproducten van kokosnoot: bodylotion, bodyscrub en handcréme.

Koop je online cadeaubon via de tab cadeaubon rechtsboven deze pagina.
De biologische verzorgingsproducten kan je via mail bestellen en afhalen op afspraak van ma tot vrij. Mail: time4me.massagepraktijk@telenet.be

time4me-deelmassage
Het aanbod is een beetje uitgebreid. Er zijn enkele combi’s bijgekomen. Je kan kiezen uit een massage naar keuze met aansluitend een half uur Japanse gelaatsmassage.
Gedaan met 2 verschillende massages apart te boeken. Nu boek je 2 massages in 1 keer!

Vanaf 26 juli t.e.m. 30 juli 2021 kan jij profiteren van een last-minute met een leuk extraatje. Boek je op de dag zelf last-minute een massage naar keuze. Dan krijg jij een bon van 5 euro korting. Die je kan gebruiken bij je volgende afspraak.

Let op! Deze korting is niet combineerbaar met andere kortingen en acties. En geld ook niet op de massages met verwenpakket. Niet geldig voor de aankoop van de verzorgingsproducten.

De praktijk opent de deuren op donderdag 22 juli om 10.30 u, vrijdag 23 juli om 9 u. En van maandag 26 juli t.e.m. 6 augustus open van 9 u tot 21 u!

Midden in de zomervakantie is de praktijk voor 2 weken vroeger open. Donderdag 22 en vrijdag 23 juli is de praktijk sowieso open van 13.30 u. Er zal pas last minute nog beslist worden of de praktijk in de voormiddag van 9 u zal open gaan. Hou zeker mijn website en Facebook pagina in het oog!

Van maandag 26 juli t.e.m. vrijdag 6 augustus is de praktijk open van 9 u tot 21 u. Voor diegenen die liever vroeger op de dag komen, laat deze kans niet voorbij gaan!!

Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen voor een deugddoende massage!

Vanaf 24 juni t.e.m. 30 juni 2021 kan jij profiteren van een last-minute met een leuk extraatje. Boek je op de dag zelf last-minute een massage naar keuze. Dan krijg jij een bon van 5 euro korting. Die je kan gebruiken bij je volgende afspraak.

Let op! Deze korting is niet combineerbaar met andere kortingen en acties. En geld ook niet op de massages met verwenpakket. Niet geldig voor de aankoop van de verzorgingsproducten.

Geniet na van jouw deugddoende massage!

Boek jouw pakket met een deugddoende massage van 1 uur naar keuze met een verwenpakket aan 10 % korting. Dit pakket bevat biologische verzorgingsproducten met kokosnoot: bodylotion, bodyscrub en handcréme. Het zijn échte verwentoppertjes!

De zomeractie loopt t.e.m. 31 augustus 2021! De korting van het verwenpakket is in de prijs verrekend.

Waar wacht je op? Boek nu jouw massage van 1 uur naar keuze. En geniet thuis nog na van jouw deugddoende massage!

Vanaf maandag 26 april 2021 mag de massagepraktijk terug open!

Jullie zijn van harte welkom voor een deugddoende massage!

Ik sta al te popelen om jullie terug te ontvangen!

time4me-rugmassage

Een massage eigenlijk een onderhoud is van jouw lichaam?

Zoals jij je auto, fiets, verwarmingsketel, … op tijd en stond laat onderhouden, zodat alles goed blijft werken.

Zo gaat dat ook met jouw lichaam. Als je deze goed verzorgt en op tijd en stond laat verzorgen, dan blijft jouw lichaam goed functioneren.

Een massage stimuleert jouw immuunsysteem. Door het masseren worden jouw spieren terug soepel gekneed. En door de wrijving en warmte zetten de bloedvaten zicht open. Hierdoor kunnen de afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Tijdens de massage komen ook hormonen vrij. Waaronder het gelukshormoon. Hierdoor voel jij je beter in je vel en ontspannen. En kan je ook beter slapen. Een win-win dus…

Hoe dikwijls je dat laat doen, moet je zelf uitmaken. Jij kent jouw lichaam het beste. Elke maand een massage of om de 6 weken wordt meestal aangeraden.

Oh ja, de massages verlopen volledig Coronaproof! Je kan zonder zorgen komen genieten van een deugddoende massage!

Mag ik je snel weer verwachten voor een deugddoende massage?

P.S. Nog tot 31 maart kan je de verzorgingsproducten (bodylotion, bodyscrub en handcréme) aankopen aan een leuke introductieprijs. Wacht niet en profiteer ervan en haal deze toppertjes in huis! Je kan ze via mail bestellen en op afspraak komen halen. Of je kan ze aankopen wanneer je komt voor een massage.