Helaas, maar waar en héél jammer. De massagepraktijk moet gesloten blijven t.e.m. 15 januari 2021.
Jullie missen een deugddoende massage en mijn handen blijven nog steeds jeuken. Ik hoop dat de praktijk alsnog zo snel mogelijk terug open mag.
Jullie zijn van harte welkom voor een deugddoende massage van zodra het weer kan!! Tot die tijd, hou het veilig, zorg goed voor jezelf en anderen8
Samen verslaan we die Coronavirus!
Vrijdag 27 november 2020 op het nieuws gehoord dat de contactberoepen, waaronder de massagetherapeuten, nog niet open mogen.
Helaas mag ik nog geen massages geven. Hopelijk mag ik jullie op maandag 14 december terug ontvangen voor een deugddoende massage!
Hou het veilig, zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Helaas moet ik de deuren van mijn massagepraktijk weer sluiten gedurende de lockdown!

De praktijk is gesloten van maandag 2 november 2020 t.e.m. zondag 13 deecember 2020.

Hopelijk mag ik op maandag 14 december 2020 terug massages geven. Mijn handen blijven jeuken om jullie te laten genieten van een deugddoende massage!

Jullie kunnen steeds op mijn website terecht om online een cadeaubon aan te kopen! Alvast een leuk cadeau voor het eindejaar!

Hou het veilig, blijf gezond en vooral zorg voor anderen!
Samen zijn we sterk en komen we door deze rare periode!

Hopelijk tot gauw!

De massagepraktijk blijft open!
De maatregelen blijven steeds gelden!
Tussen elke massage wordt de praktijk grondig ontsmet en verlucht!
De massagetafel wordt volledig ontsmet en per klant leg ik een propere set handdoeken op.
De kans op een besmetting is miniem als we beiden onze mondmaskers dragen. Beiden onze handen voor en na de massage wassen met zeep.
We houden afstand van 1,5 m! We zijn met 2 personen in 1 ruimte, er mag 1 klant binnen per massage!
De cijfers blijven stijgen…
De massagepraktijk is Coronaproof! Na elke massage ontsmet ik de praktijk. Ik ontsmet de voordeur, deurbel, wastafel en trapleuning.
Beiden dragen we mondmaskers, wassen we onze handen voor en na de massage. Per massage mag 1 persoon binnen.
Tussen de massages door, nu het kouder wordt, zet ik de ramen vierkant tegenover elkaar open. Zo kan de praktijk grondig verlucht worden.
Per klant leg ik propere handdoeken op de massagetafel en een proper deken. Ik doe er alles aan om een besmetting te voorkomen!
Je kan zorgeloos komen genieten van een deugddoende massage!

De duomassages gaan uit het aanbod.

Omdat Lissa, de collega die met mij de duomassages deed, er mee stopt. Ze is in maart bevallen van een dochtertje. En omdat ze naast haar werk ook graag voor haar dochtertje wilt kunnen zorgen, heeft ze besloten om te stoppen met massages te geven.

Ik ga zelf geen freelancer hiervoor aanwerven. Maar ik ga wel een aanbod uitwerken voor koppels, vriendinnen, moeder en dochter zodat jullie met 2 kunnen komen genieten van een deugddoende massage.

Momenteel mag ik 1 klant per massage binnenlaten. Dus kan ik geen massages voor 2 personen aanbieden. Maar als ik terug 2 klanten tesamen mag ontvangen, dan laat ik het jullie zekers weten. En dan wordt de uitbreiding van het aanbod bekend gemaakt!

Eerst samen deze Coronavirus overwinnen, want samen staan we sterk!

De massagepraktijk mag maandag 8 juni 2020 eindelijk openen!!!
Ik ben zooo blij dat ik jullie weer mag ontvangen!

De komende week zal ik enkel ’s avonds open zijn door de gevelwerken. Er zal dan een stelling voor mijn huis staan. Maar je kan wel binnen geraken. Vanaf 15 juni zal de praktijk terug open zijn vanaf 15 u!

Het weekend voor jouw afspraak, krijg jij van mij een mail waarin ik de maatregelen in de praktijk meegeef. Kom je voor de eerste keer? Ik mag helaas geen intakegesprek doen, maar ik stuur het formulier op voorhand via mail. Deze kan je invullen en terug aan mij bezorgen, dan kan ik het nog even doornemen voor jouw afspraak.

Als je 2 massages in ineens boekt, dan is de 2e massage aan 20 %. Deze korting wordt niet vermeld in de online agenda, maar wordt wel verrekend in de praktijk.

Tot snel voor een deugddoende massage!

Helaas mag ik mijn massagepraktijk niet openen op maandag 18 mei 2020!
Dit naar aanleiding van het Ministerieel Besluit dat op vrijdag 15 mei 2020 genomen werd.

Wanneer de massagepraktijk terug open mag, is nog niet bekend. Van zodra dat ik een datum heb, breng ik jullie hiervan op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Op maandag 18 mei 2020 mag ik de praktijk terug openen, mits positieve evaluatie van de voorwaarden.

Je bent van harte welkom voor een deugddoende massage en om je huidhonger te stillen. Ik zorg ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd wordt met de nodige voorzorgmaatregelen volgens de richtlijnen die ik van de Belgische Massage Federatie ontvangen heb. Daarom geef ik je nu al enkele praktische puntjes mee om het bezoek aan mijn massagepraktijk vlotter te laten verlopen.

Ik mag geen duomassages geven omdat ik 1 klant per massage mag ontvangen. Dus met 2 komen en achter elkaar genieten van een massage zit er voorlopig ook niet in.

Heb je last van de volgende klachten: niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts, blijf dan thuis! Verwittig mij om de afspraak te annuleren of te verzetten.

Kom op het uur van de afspraak, tot max 5 min voor de afspraak kan je ook al binnenkomen. Ben je echter te vroeg, dan vraag ik jou om dan even te wachten in je auto tot het tijd is om te komen. Ik moet tussen de massages door, de praktijk schoonmaken en ook desinfecteren en dat vraag wat extra tijd.

Bij het binnenkomen laat ik je je handen wassen. Dan gaan we naar boven en kan jij je omkleden. Na de massage kan je je kleren terug aandoen en laat ik jouw handen terug wassen.

Betalen kan enkel contactloos met bancontact op jouw GSM of met de Payconiq app. Let wel, ik heb GEEN betaalterminal, dus betalen met jouw bankkaart kan niet. Ik aanvaard geen cash geld. Je kan bij het maken van de afspraak in de online agenda ook opteren om vooraf te betalen, dan betaal je vooraf online via de agenda. Geen nood jouw betaling komt via Treatwell op mijn rekening terecht. Je kan ook overschrijven op mijn rekening of met de QR code van Payconiq, deze vind je terug onderaan op de homepagina van mijn website.

Omdat ik heb moeten investeren in handzeep, doekjes, extra poetsmateriaal,… om de veiligheid van onze gezondheid te garanderen, vraag ik 1 € extra bovenop het tarief van de massage.

Helaas mag ik je na de massage ook geen glas water aanbieden. Je kan een flesje water meebrengen zodat je op weg naar huis alvast wat kan drinken.

Ik van mijn kant was mijn handen voor dat ik met de massage start. Verder draag ik ook verplicht een mondmasker. Bij de Japanse gelaatsmassage draag ik een gezichtsscherm.

Uiteraard worden de handdoeken op de massagetafel per klant ververst, maar dat deed ik voor de Corona ook al.

Om te starten heb ik alvast een leuke actie voor jou!
Als je 2 massages in 1 keer boekt, dan is de 2e massage aan 20 % korting. Deze korting verschijnt helaas niet in de online agenda. Maar deze korting wordt hier bij het afrekenen verrekend. Bij het online vooraf betalen is deze korting ook niet verrekend. In dat geval betaal je best contactloos hier of kan je het overschrijven.

Vanaf 18 mei t.e.m. 5 juni 2020 zijn er gevelwerken bezig. Daarom is mijn praktijk de eerste drie weken enkel ’s avonds open. Het is niet mogelijk om jullie te laten genieten van een deugddoende massage als de werkmannen bezig zijn. Jammer, dat dit net samenvalt met het terug heropstarten van de massagepraktijk. Gelukkig is dit tijdelijk en na afloop zit mijn huisje in een nieuw jasje!

Ik wacht vol ongeduld op jou om je te laten genieten van een deugddoende massage!!

Heb je nood aan een massage na de lockdown? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om te genieten van een deugddoende massage!

Als je nu 2 massages ineens boekt. Dan krijg jij 20 % korting op de 2e massage!

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Let wel als je de massage online boekt, meld de agenda deze boeking niet! Maar deze wordt hier in de praktijk WEL verrekend!