Op maandag 18 mei 2020 mag ik de praktijk terug openen, mits positieve evaluatie van de voorwaarden.

Je bent van harte welkom voor een deugddoende massage en om je huidhonger te stillen. Ik zorg ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd wordt met de nodige voorzorgmaatregelen volgens de richtlijnen die ik van de Belgische Massage Federatie ontvangen heb. Daarom geef ik je nu al enkele praktische puntjes mee om het bezoek aan mijn massagepraktijk vlotter te laten verlopen.

Ik mag geen duomassages geven omdat ik 1 klant per massage mag ontvangen. Dus met 2 komen en achter elkaar genieten van een massage zit er voorlopig ook niet in.

Heb je last van de volgende klachten: niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts, blijf dan thuis! Verwittig mij om de afspraak te annuleren of te verzetten.

Kom op het uur van de afspraak, tot max 5 min voor de afspraak kan je ook al binnenkomen. Ben je echter te vroeg, dan vraag ik jou om dan even te wachten in je auto tot het tijd is om te komen. Ik moet tussen de massages door, de praktijk schoonmaken en ook desinfecteren en dat vraag wat extra tijd.

Bij het binnenkomen laat ik je je handen wassen. Dan gaan we naar boven en kan jij je omkleden. Na de massage kan je je kleren terug aandoen en laat ik jouw handen terug wassen.

Betalen kan enkel contactloos met bancontact op jouw GSM of met de Payconiq app. Let wel, ik heb GEEN betaalterminal, dus betalen met jouw bankkaart kan niet. Ik aanvaard geen cash geld. Je kan bij het maken van de afspraak in de online agenda ook opteren om vooraf te betalen, dan betaal je vooraf online via de agenda. Geen nood jouw betaling komt via Treatwell op mijn rekening terecht. Je kan ook overschrijven op mijn rekening of met de QR code van Payconiq, deze vind je terug onderaan op de homepagina van mijn website.

Omdat ik heb moeten investeren in handzeep, doekjes, extra poetsmateriaal,… om de veiligheid van onze gezondheid te garanderen, vraag ik 1 € extra bovenop het tarief van de massage.

Helaas mag ik je na de massage ook geen glas water aanbieden. Je kan een flesje water meebrengen zodat je op weg naar huis alvast wat kan drinken.

Ik van mijn kant was mijn handen voor dat ik met de massage start. Verder draag ik ook verplicht een mondmasker. Bij de Japanse gelaatsmassage draag ik een gezichtsscherm.

Uiteraard worden de handdoeken op de massagetafel per klant ververst, maar dat deed ik voor de Corona ook al.

Om te starten heb ik alvast een leuke actie voor jou!
Als je 2 massages in 1 keer boekt, dan is de 2e massage aan 20 % korting. Deze korting verschijnt helaas niet in de online agenda. Maar deze korting wordt hier bij het afrekenen verrekend. Bij het online vooraf betalen is deze korting ook niet verrekend. In dat geval betaal je best contactloos hier of kan je het overschrijven.

Vanaf 18 mei t.e.m. 5 juni 2020 zijn er gevelwerken bezig. Daarom is mijn praktijk de eerste drie weken enkel ’s avonds open. Het is niet mogelijk om jullie te laten genieten van een deugddoende massage als de werkmannen bezig zijn. Jammer, dat dit net samenvalt met het terug heropstarten van de massagepraktijk. Gelukkig is dit tijdelijk en na afloop zit mijn huisje in een nieuw jasje!

Ik wacht vol ongeduld op jou om je te laten genieten van een deugddoende massage!!