De massagepraktijk mag maandag 8 juni 2020 eindelijk openen!!!
Ik ben zooo blij dat ik jullie weer mag ontvangen!

De komende week zal ik enkel ’s avonds open zijn door de gevelwerken. Er zal dan een stelling voor mijn huis staan. Maar je kan wel binnen geraken. Vanaf 15 juni zal de praktijk terug open zijn vanaf 15 u!

Het weekend voor jouw afspraak, krijg jij van mij een mail waarin ik de maatregelen in de praktijk meegeef. Kom je voor de eerste keer? Ik mag helaas geen intakegesprek doen, maar ik stuur het formulier op voorhand via mail. Deze kan je invullen en terug aan mij bezorgen, dan kan ik het nog even doornemen voor jouw afspraak.

Als je 2 massages in ineens boekt, dan is de 2e massage aan 20 %. Deze korting wordt niet vermeld in de online agenda, maar wordt wel verrekend in de praktijk.

Tot snel voor een deugddoende massage!