De duomassages gaan uit het aanbod.

Omdat Lissa, de collega die met mij de duomassages deed, er mee stopt. Ze is in maart bevallen van een dochtertje. En omdat ze naast haar werk ook graag voor haar dochtertje wilt kunnen zorgen, heeft ze besloten om te stoppen met massages te geven.

Ik ga zelf geen freelancer hiervoor aanwerven. Maar ik ga wel een aanbod uitwerken voor koppels, vriendinnen, moeder en dochter zodat jullie met 2 kunnen komen genieten van een deugddoende massage.

Momenteel mag ik 1 klant per massage binnenlaten. Dus kan ik geen massages voor 2 personen aanbieden. Maar als ik terug 2 klanten tesamen mag ontvangen, dan laat ik het jullie zekers weten. En dan wordt de uitbreiding van het aanbod bekend gemaakt!

Eerst samen deze Coronavirus overwinnen, want samen staan we sterk!