Belangrijk om te weten

Je bent van harte welkom voor een deugddoende massage. Ik zorg ervoor dat de veiligheid van onze gezondheid gegarandeerd wordt met de nodige voorzorgmaatregelen volgens de richtlijnen die ik van de Belgische Massage Federatie ontvangen heb. Daarom geef ik je nu de richtlijnen mee om het bezoek aan mijn massagepraktijk vlotter te laten verlopen.

Heb je last van de volgende klachten: niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts, blijf dan thuis! Verwittig mij tijdig om de afspraak te annuleren of te verzetten. Word ik ziek, dan bel ik jouw tijdig om de afspraak te verzetten of te annuleren.

Kom op het uur van de afspraak, tot max 5 min voor de afspraak kan je ook al binnenkomen. Ben je echter te vroeg, dan vraag ik jou om dan even te wachten in je auto tot het tijd is om te komen. Ik moet tussen de massages door, de praktijk schoonmaken en ook desinfecteren en dat vraag wat extra tijd. Je bent verplicht om zelf ook een mondmasker te dragen!! Deze dien je zelf mee te brengen!

Respecteer de afstand van 1,5 m! Bij het binnenkomen laat ik je je handen wassen. Dan gaan we naar boven en kan jij je omkleden. Na de massage kan je je kleren terug aandoen en laat ik jouw handen terug wassen.

Betalen kan enkel contactloos met bancontact op jouw GSM of met de Payconiq app. Let wel, ik heb GEEN betaalterminal, dus betalen met jouw bankkaart kan niet. Ik aanvaard geen cash geld! Je kan het bedrag ook vóór de afspraak overschrijven op mijn rekening of met de QR code van Payconiq, deze vind je terug onderaan op de homepagina van mijn website.

Omdat ik heb moeten investeren in handzeep, doekjes, extra poetsmateriaal,… om de veiligheid van onze gezondheid te garanderen, vraag ik 1 € extra bovenop het tarief van de massage.

Helaas mag ik je na de massage geen glas water aanbieden. Je kan een flesje water meebrengen zodat je op weg naar huis alvast wat kan drinken.

Ik van mijn kant was mijn handen voor dat ik met de massage start. Om te masseren zal ik ook handschoenen dragen. Verder draag ik ook verplicht een mondmasker. Bij de Japanse gelaatsmassage draag ik een gezichtsscherm.

Uiteraard worden de handdoeken op de massagetafel per klant ververst, maar dat deed ik voor de Corona ook al.

Ik wacht vol ongeduld op jou om je te laten genieten van een deugddoende massage!